Hotel og transport reservation

Når depositum på bådreservationen er betalt, bliver den registreret i kalenderen.

Cirka tre måneder før tidspunktet for afrejse til Tolo, modtager holdlederen en mail med spørgsmål om grupperne (antal personer, fly ankomst og afrejse, ønsker om transfer og ønskede antal senge/værelser).

I bedes venligst svare på alle spørgsmå I  får i mailen.

Svar sendes til email:booking.tolo@outlook.com

Dette er ren rutine for at hjælpe Antonis og Taverna Romvi

Alle øvrige spørgsmål og henvendelser uden for dette område rettes til toloroklub@gmail.com

Når tingene vedr. booking og evt. transport er i orden, vil I modtage en kort besked om dette, således at man ikke er i tvivl om, at det hele er i orden.
Bestiller I en bus til at hente Jer i Lufthavnen, vil der holde en bus udenfor til højre for ankomsthallen, med holdlederens navn på. Hvis I har bestilt en minibus, men der holder en større bus så fortvivl ikke, I skal stadig kun betale for den busstørrelse, I har bestilt, men nogle gange er det mest praktisk for busselskabet at bruge en større bus.
Bussen betales kontant til chaufføren efter hver tur.

For transferpriser se nedenstående:

Priser per 1.1.2019 per bus, én vej,

Athen- Tolo eller Tolo -Athen:

Taxi               max. 4 personer – 140 euro

Minibus       max 4 personer – 240 euro

Taxi x 2         5 – 8 personer – 270 euro

Minibus        5 – 8 personer – 240 euro

Minibus        9 – 14 personer – 270 euro

Minibus        15 -18 personer – 305 euro

Bus                  19 + personer – 410 euro

Athen Sightseeing ved afrejse : Taxi + 80 euro, Minibus + 100 euro, Bus 100 euro

Vi anbefaler, at I vælger busselskab via Antonis, da dette sikrer kvalitet af bustransporten,

herunder ikke mindst forsikringsdækning, som billige selskaber sommetider ser stort på.”

Tolo Roklub har INGEN økonomisk gevinst af at anbefale dette selskab,

men vi vil gerne sikre os at I bliver transporteret sikkert rundt.