Beskrivelse af hoteller ved Iria og i Kilada, samt vilkår for flerdagsroture i Tolo med overnatning

Hvordan udvide Tolos rofarvand uden at skulle ro 50 km om dagen og uden at skulle sove på stranden?

Rigtig mange roere tager på dagsture til Iria, og når at komme rundt om Fugleøen (Psili) samme dag. Men der er også rigtig mange, der synes det er for lang en tur at gennemføre på en´ dag, og samtidig har de ikke lyst til at sove på stranden, men vil gerne sove i en seng. Herunder er der hjælp til at gennemføre en flerdagstur med overnatning i en seng i september, oktober, april, og maj. Der er mundtligt aftalt priser pr. efteråret 2022. Vi garanterer ikke for priserne. De aftales endeligt mellem turlederen og hotelværten. Vi anbefaler, at I ringer og aftaler tider og priser inden I tager afsted.

Herunder, er der en beskrivelse af de forskellige hoteller, beliggenhed og kontakt muligheder, samt en beskrivelse af de to havne, Iria havn og Kilade havn, samt et søkort over området.

Hvis du ønsker at hente de enkelte sider som PDF filer, der kan gemmes eller printes , så klik bare på vinduet. Det kan godt tage lidt tid afhængig af hvilken browser du bruger.

Vilkårene for at tage på flerdagesture er de samme som på dagsture. Læs Ro kodeks for inrigger og Kajakker, samt vejledning i brug af Tolo Roklubs havkajakker på hjemmesiden under ”Bådene” på bjælken. Specielt vil vi gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at trække inriggerne op på stranden, men at bådene skal ligge for anker eller i havn.

Når robådene skal efterlades i forbindelse med overnatning, og der ikke er en havn i umiddelbar nærhed af overnatningsstedet, vil det dog være tilladt at bære bådene op på stranden, og lægge dem forsvarligt, herunder at placere dem på to eller flere bådruller og uden bundpropper, hvis stranden er med jævnt grus eller meget fint sand. Hvis robådene ligger i havn, skal årene fjernes fra bådene.

Havkajakkerne må godt bæres op og lægges forsvarligt uden pagaj på stranden, kystnært eller på hotellets grund .

Det kan også anbefales at gå ind på vores hjemmeside under ”Området” og herefter klikke på ”Steder mellem Tolo og Poros”.

Når en grupper ønsker at tage på flerdagstur, skal det ske i samarbejde med rovagten og Antonis. 

Det er aftalt med Antonis, at opholdsprisen på hotellet i Tolo reduceres med 10 Euro pr dag/ nat pr. person for de nætter man er på tur.

God fornøjelse

På bestyrelsens vegne

Henrik Lakner