Bådenes placering

Bådenes placering

3 både placeres på nordlig streng

Der må kun placeres 3 både på den nordlige streng.

7 både placeres på sydlig streng

Op til 7 både på den sydlige streng.

Bådene skal trækkes så langt fra strandkanten som muligt, af hensyn til de badende gæster og bevarelse af det gode naboskab til de omliggende hoteller.

Både placeret foran Hotel Romvi
Bådene placeret på udhaler- linen ude foran Hotel Romvi!

Tolo knuden

Se videoen her, hvordan bådene bindes på "strengen"!

Nyheder

Nyt ro-kodex for havkajak

Nyt ro-kodex for havkajak

I juni måned 2019 nedsatte den forrige bestyrelse et udvalg, der skulle komme med forslag til nyt havkajak ro-kodeks på ...
15. september 2019 20:52
Fuldtallig bestyrelse igen, i Tolo Roklub

Fuldtallig bestyrelse igen, i Tolo Roklub

Solen skinnede, og de fleste ville nok hellere have været ude og ro, men over 50 medlemmer havde valgt at deltage i den ...
15. september 2019 19:46
Ny hjemmeside og vedligeholdelse af dine oplysninger!

Ny hjemmeside og vedligeholdelse af dine oplysninger!

Velkommen på Tolo Roklubs nye hjemmeside! Som medlem bedes du være opmærksom på nedenstående! Ændring af dine oplysnin...
11. september 2019 22:13
Reparations dagbog for marts 2019

Reparations dagbog for marts 2019

Her kan du læse reparationsholdets dagbog for marts 2019 Tolo Dagbog 2019 Q1 Transport til opbevaring hos Antonis! De...
7. april 2019 00:00
Se alle nyheder

Brug af bådruller

Landgang på strand og i havn og andre steder med vore både, skal ske med de udleverede oppustelige bådruller eller også skal bådene bæres på land. Vi vil bede om, at når I laver landgang med vore både, og det er uanset om  det er en glasfiberbåd eller en træbåd, at I ikke  ror dem på land  (op på stranden), men hver gang enten står ud af bådene noget før, tømmer dem for bagage og  løfter bådene på land, eller bruger de store bådruller. Med disse bådruller er det super nemt at få bådene ind og op på stranden, uden at man skal forslæbe  sig, uden at bådene bliver skrammet og ridset. Dog er der selvfølgelig  grænser for hvor store og skarpe sten bådrullerne kan tåle at rulle på.

I skal bruge 3 bådruller pr. båd. Det er ruller, der, pakket sammen, ikke fylder noget, og er nemme at puste op   inden  landgang. Alternativt kan bådrullerne pustes op med luftpumpen, anbringes i lug rummene inden afgang. Man lægger rullerne godt ind under stævnen. En roer tager  fat  i stævnen og en roer holder/skubber på hver side af båden, og så kan man rulle båden op  på land. Og tilsvarende kan de også bruges når båden skal i vandet igen.

Bådrullerne, vi har med, kan klare 350 til 400 kg pr. rulle og kan selvfølgelig ikke tåle meget skarpe ting og sten af en vis  størrelse. Bådrullerne virker  ligeledes  på sand, grus, mindre runde sten, græs, fliser, træværk osv. De er ret nemme at få luften  ud af igen og kan repareres med gaffatape eller lappegrej til cykler. Der vil være 3 ruller pr. båd, og den tilsynsførende vil have et par ekstra liggende i reserve.

Desuden vil der være 2 paraplyankre til hver båd, således I også kan ligge for anker de steder hvor det måske er lidt dybere, og det ikke lige er nødvendigt at tage båden på land.

Ved alle moler, kajpladser, broer o. lign. skal der bruges fendere til at beskytte båden. Disse fendere skal også bruges til at lægge bådene på, når de ligger på land.

Redningsveste og brugen af dem

Der må under ingen  omstændigheder  bruges redningsveste  til  at lægge  bådene på, de må heller ikke bruges som fendere. De må kun bruges som redningsveste.

Turistkort over Tolo (bemærk at nord vender nedad)

Turistkort over Tolo (bemærk at nord vender nedad)