Aflysning af reservationer og refunderinger pga. coronavirus

16. marts 2020 20:55 , af Kjeld Bertelsen

”Vedligeholdet” stod netop og var klar til at tage af sted til Tolo, da Udenrigsministeriet ændrede farve fra gul til orange for alle lande, hvor meldingen hidtil lød ”Vær ekstra forsigtig”.

Meldingen blev ændret til ”Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser”, her inkluderet Grækenland.

Derfor kom ”Vedligeholdet” ikke afsted den 13. marts, for at kunne forberede vores forårssæson, med istandsættelser og reparationer af både i Tolo.

To af vores medlemmer på ”Vedligeholdet” valgte at tage af sted, sammen med to familiemedlemmer, også medlemmer af Tolo Roklub.

Der er derfor nu kun to både (inriggere) nødtørftigt gjort klar til sæsonen, og på grund af situationen med coronavirus, har vi ingen mulighed for at kunne se, hvornår vores både vil kunne være klar.

I mellemtiden er Hotel Romvi blevet lukket ned, og vi ved endnu ikke hvor længe.

Derfor må vi desværre aflyse alle forårets reservationer, hvilket betyder ugerne 13 – 26, grundet den helt specielle situation der er i øjeblikket. Betaling af depositum og indbetalte restbeløb refunderes. Alle holdledere vil modtage en mail, med information om deres reservation.

Der er ingen der ved hvor længe denne coronavirus pandemi kommer til at påvirke os, i forhold til rejser og vores aftale med Hotel Romvi. Derfor er der naturligvis en risiko for, at reservationer i efteråret kan blive påvirket, men vi må håbe at alle de tiltag der bliver gjort, både i Danmark og Grækenland, samt resten af verden, kommer til at gøre perioden så kort som mulig.

Alle efterårets reservationer har risici for at kunne blive aflyst, så derfor ændrer vi 6 mdr.’s fristen for annullering, til kun at være 4 mdr. i denne specielle situation, så holdledere og deltagere har lidt længere tid til at se tiden an, og forholde sig til situationen, som den udvikler sig, uden at risikere noget tab af depositum.

Holdledere vil modtage mail om, hvordan de kan forholde sig, og afvente udvikling af situationen.

Bestyrelsen